Dag 18 - Bryce Canyon
5 mei 2022 - Las Vegas, Verenigde Staten
Dag 18 - 3/5
Bryce canyon
Was warmer vannacht, alleen als je buitenkomt moet je winterjas aan! Zo een koud wind. We hebben geboft gisteren met het weer.
Vandaag gaan we richting Zion na een foto schoot! Super leuk! Old western pictures!
Duurt iets langer dan verwacht....maar rijden rond half twaalf weg.
Emmy en lex gaan via een andere (om) weg. Wij rijden richting east entrance zion binnen.
Betalen 15 dollar om door de tunnel te mogen! Wij zijn te groot dus de tunnel moet one way worden als wij hierdoor rijden.
Duurt ongeveer 2.5 minuut door donkere tunnel! En dan kunnen we weer genieten van een mooi uitzicht.
We rijden na een aantal Vista points richting het visitor centre. Het is druk. Wij hebben nog net een rv plekje kunnen bemachtigen.
Er mogen geen auto’s het park in dus we mogen een shuttlebus nemen.
We gaan de emerald lower trail lopen (de zin is ver weg voor Jesse om te lopen) komen na twintig aan bij de waterval. Valt er niet veel maar het is er wel een.
Daarna nemen we de shuttle weer helemaal naar eind punt om bij de Navajo trail te kijken die door een rivier gaat.
Dat redden we net niet omdat er ineens achter ons rotsen met veel kabaal naar beneden komen en ik niet meer verder wil.
Nemen de shuttle weer terug en gaan richting hurricane om een camping te zoeken, want die hebben we nog niet.
We eindigen in willowwind rv park!
Kunnen wel zeggen de mooiste camping mss van allemaal!! De toiletten ook heel mooi!
Het is mooi weer en als Lex en Emmy er ook zijn gaan we beginnen met bbq!
Nog net twee happen te hebben gegeten gaat het ineens hard waaien en moeten we naar binnen vluchten!
Hurricane in hurricane 🌀.
We kletsen nog even in onze rv en kids zitten in de andere bij elkaar.
Om half twaalf spelen we nog potje pesten op bed met Bruce en gaan daarna slapen om mrg terug te gaan naar onze start.
Hurricane - 12000 - 24 gr