Dag 4 - the roadtrip

20 april 2022 - Groveland, Verenigde Staten

Dag 4 - the roadtrip

Eindelijk is het zover.

Jesse heeft er zin in. Die vindt de grote stad niks en kijkt uit naar de roadtrip.

Moeten we vandaag wel veel Miles afleggen, maar hebben ook een aantal poi’s die we moeten bezoeken.

We vertrekken om 7 am.

Eerste poi al op ong half uurtje:

7 mountains

= gekleurde stenen in de woestijn! Art!

Alien fresh jerky!

Tja, aliens in the dessert, Area 51…. Net niet

En jerky! Dat geven wij thuis aan de hond.

Voor de lunch gaan we door naar Peggy Sue’s diner.

On the road

Thv krijgt de sunkeeper een melding in het Dashboard

Ff bellen met roadbear, maar mogen doorrijden!

We tanken voor een slordige 170 dollar 😎 maar krijgen er wel gratis blue berries bij.

Het is een fruitfarm en zijn gecharmeerd door de glimmende appels. Jesse wilt graag lekkere appels, netje van 6 voor 6 dollar!

We vervolgen onze reis.

De weg is drama! Slecht wegdek, alles maakt een herrie in de camper als we rijden!

Op de snelwegen ligt veel rommel van kapotte banden en andere zooi! Dit kennen wij in Nederland niet zo. En is erg gevaarlijk!

Aangezien we de camping waar wij eigenlijk naartoe wilde niet bereikbaar is en online geen plek heeft, kiezen we voor camping riverisland resort bij kingsburg.

Dit is een uurtje van yosemite af.

RIVER camping is overrated! De river staat droog! The lake is er ook niet meer!

We plaatsen de campers naast elkaar en gaan voor een wijntje.

De toiletten en douches zijn geen visitekaartjes voor deze camping! En is de 45 dollar mss veel betaald. Zwembad hebben ze wel, maar Monday is cleaning day…. Bruce is teleurgesteld!

Omgeving zijn erg veel fruitbomen en voor Jesse niet zo goed, dus die kan gelijk aan allergie tabletten!

Op de camping zit een smokehouse en eten daar prima die avond!

Salades die zo groot zijn dat we ook nog lunch hebben er van.

Nog afzakkertje voor de RV’s

Uurtje of tien gaan de lampjes uit….

Kingsburg ca - 7000 steps - 25 gr

1. Margot Kandel:
    20 april 2022
    Dank weer . Lastig hè die allergie en graag in de natuur . Hoop dat het meevalt. Rijd die camper beetje lekker ??? 👋